BOOKINGREGLER Gruppetimer 

  • Forhåndsbook 8 timer i uken

  • 7 dager forhåndsbooking

  • Avbooking senest 2 timer før trening

For å gi deg mulighet for god planlegging og forutsigbarhet, benytter vi forhåndsbooking av gruppetimer på nettsiden og app. En fast struktur på treningen via ”treningsavtaler i bookingen” eller med venner, gjør det lettere å gjennomføre. Da får du også mest treningsglede, effekt og resultater.

Om du likevel ikke kan delta på en av dine bestilte timer, husk å booke deg av senest to timer før. Da unngår du å få ”ikke-møtt” – og gir plassen din til andre. Slik sørger vi for at alle får tilgang til sine favorittimer - når de vil og kan.

 

Mer om våre bookingregler

Åpningstid for booking er kl 21.00, 7 dager frem i tid, og senest 5 minutter før timens start.

Du kan forhåndsbooke inntil 8 timer totalt i løpet av en uke.
Husk å ta ut deltakerlappen fra bookingterminalen på senteret før trening.
Instruktøren samler inn deltagerbekreftelsene før timens start.

Er timen du ønsker fullbooket, kan du booke deg på ventelisten. Husk at du også må booke deg av ventelisten, senest to timer før, dersom du likevel ikke ønsker plass.

Info om frigitte plasser sendes fortløpende på sms, og senest en time før start. Du trenger ikke bekrefte at du tar timen, den gjelder som en ordinær booking. Husk derfor å avbestille om du ikke ønsker å benytte plassen.
Uavhentede billetter frigjøres automatisk 5 minutter før timen.
Frist for å avbestille, uten å få "ikke-møtt", er senest to timer før klassen starter.

Tre "ikke-møtt" i løpet av 14 dager hindrer automatisk muligheten for forhåndsbooking, inntil det er mer enn 14 dager siden første "ikke-møtt". Vi sender deg en mail ved andre ikke-møtt, slik at det blir enkelt for deg både å følge med og unngå å bli sperret.

Merk:

  • Trener du gruppetimer ved flere Feel24-sentre, er det samlet antall "ikke-møtt", dvs tre, som gjelder.
  • Sperringen innebærer at du ikke kan forhåndsbooke via våre nettsider eller iBooking-app, men du kan fortsatt booke dagens timer fra resepsjonen på senteret, og benytte billetter som ikke er hentet fem minutter før timens start.
  • Når sperretiden utløper, etter 14 dager fra første "ikke-møtt", opphører denne automatisk og du kan booke timer som vanlig igjen.

Om du lurer på noe, ta kontakt med resepsjonen på senteret – så hjelper vi deg.