BOOKINGREGLER Egentrening

  • 2 dager forhåndsbooking

  • 6 aktive forhåndsbookinger

  • Avbooking senest 2 timer før trening

For å gi deg mulighet for god planlegging og forutsigbarhet, benytter vi forhåndsbooking av egentrening på nettsiden og vår Feel24 app.

OBS! Om du likevel ikke kan delta på en av dine bestilte treningstider, husk å booke deg av senest to timer før. Om ikke du ønsker å trene, er det noen andre som vil ha plassen din. Slik sørger vi for at alle får tilgang til trening hos oss.

Du kan booke treningstid på to ulike måter;

Feel24-appen
Book deg treningstid via appen vår "Feel24" som du laster ned i AppStore eller GooglePlay. Logg deg på med telefonnummer og kode på SMS. Husk å velg riktig avdeling du ønsker å booke time på, dette velger du på "min side" oppe i venstre hjørne når du er logget inn.

ww.feel24.no 
Første gang du skal booke time på nettsiden må du logge deg på. Har du ikke logget deg på "min side" tidligere, oppretter du en ny bruker.

Våre bookingregler

1 treningsbolk er satt til 30 minutter.

Åpningstid for forhåndsbooking er kl 21:00, 48 timer frem i tid

Du kan ha 6 aktive forhåndsbookinger på egentrening innen 48 timer, altså 6 x 30 minutter

Du kan ha 3 aktive forhåndsbookinger per kalenderdag, altså 3 x 30 minutter

Du registrerer besøk ved å scanne kortet ditt på kortleser på døra når du kommer. Kortet er aktivt på døra 10 min før booket time.

Bookingen stenger 30 minutter før hver treningsbolk starter

Du kan booke treningstid på alle våre 32 avdelinger. For å velge den avdelingen du ønsker å booke time på gjør du følgende:
Logg deg inn i appen, og gå til "min side" og trykk "bytt avdeling". Velg den avdelingen du ønsker å trene på. Vær obs på at du automatisk logges inn på ditt primærsenter.

Er treningstiden du ønsker fullbooket, kan du booke deg på ventelisten. Du vil motta en SMS om plassen du ønsker blir ledig. Husk at du også må booke deg av ventelisten, senest to timer før, dersom du likevel ikke ønsker plass.

Info om frigitte plasser sendes fortløpende på sms. Du trenger ikke bekrefte at du tar timen, den gjelder som en ordinær booking. Husk derfor å avbestille om du ikke ønsker å benytte plassen.

Merk:

  • Trener du ved flere Feel24-sentre, er det samlet forhåndsbooking og treningstid som regnes på totalen

Om du lurer på noe, ta kontakt med resepsjonen på senteret elle send oss en mail– så hjelper vi deg.