Informasjon
COVID-19

Oppdatert Info for Feel24 – Og ditt løpende medlemskap hos oss
(Myndighetene har gitt tillatelse for å åpne alle våre sentere igjen, allerede 15. juni)

 

 

 

Oppdatert Info for Feel24 – Og ditt løpende medlemskap hos oss

 

Kjære Feel24 medlemmer!

 

Nylig offentliggjorde myndighetene utvidelse av tiltak med nedstengte treningssentre over hele landet, for å begrense smittespredningen av Covid-19 viruset. Et samfunnsviktig tiltak vi i Feel24-kjeden mener er nødvendig, og støtter opp under!

 

Nå har vi fått tilbakemelding fra myndighetene på at vi kan åpne alle våre senteret allerede 15. juni! Dersom det skulle bli noen restriksjoner eller ting å forholde seg til rundt åpning, oppdaterer vi info her, samt på facebook siden vår. Ses på Feel24! <3 

 

 

 

Vi har de siste årene satset tungt, og sammen med dere skapt en lokal Nord-Norsk treningssenterkjede vi er veldig stolte av! Sammen leverer vi et trygt og behagelig treningsmiljø for alle og enhver i Nordland, Troms og Finnmark.

 

Fra Mosjøen i Sør, til Alta i Nord har vi etablert lokale treningstilbud både i de største byene, så vel som mindre tettsteder. Vi har bevisst valgt lokale samarbeidspartnere og leverandører, bidratt som sponsor for lokal idrett og arbeidskraft, samtidig som vi har skapt over 50 arbeidsplasser fordelt på våre 15 avdelinger.

 

Vi har i en tøff bransje klart å konkurrere mot større nasjonale aktører, og utvikler oss kontinuerlig for å kunne levere et lokalt treningstilbud med høy kvalitet, til lavest mulig pris og fleksibilitet for deg som medlem.

 

Med en så tung satsing og stor vekst som vi har jobbet med det siste året, står vi nå i en vanskelig og ubehagelig situasjon. Med pålagt driftstans fra Norske myndigheter, og faste månedlige kostnader på sentrene er det en utfordrende tid vi står i både i dag, og i tiden fremover.

 

Vi gjør for tiden en stor innsats for å holde liv i sentrene gjennom denne tøffe perioden for at du som medlem og våre ansatte skal ha det samme gode lokale treningstilbudet å komme tilbake til når denne krisen er over. Vi er i denne sammenhengen avhengig av tillit og støtte fra så mange som mulig av våre spreke og lojale medlemmer!

Ut fra muligheten til hver enkelt, har vi satt opp følgende løsning/mulighet for deg som medlem:

 

  1. La ditt medlemskap løpe som normalt i April – og eventuelt Mai dersom det blir forlenget nedstengning fra myndighetene utover April.     
  • Dette utgjør en mindre sum per medlem denne måneden, men utgjør ekstremt mye for fellesskapet og opprettholdelse av sentrenes videre eksistens.

 

  • De som velger denne løsningen, vil få muligheten til en gratis treningsperiode når sentrene er oppe å går som normalt igjen.

 

  • Velger du denne løsningen trenger du ikke foreta deg noe aktivt med ditt medlemskap da dette løper som normalt.

      (Myndighetene har nå gitt tillatelse for gjenåpning av alle våre senteret fra mandag 15. juni. Slik at medlemskapene løper som normalt fra og med juni mnd.) 

 

  1. Frys/pause ditt medlemskap den perioden sentrene er pålagt stengt. Da sender du en mail til ditt senter og ber om at vi setter frys på ditt medlemskap i april – og eventuelt Mai dersom myndighetene forlenger denne perioden utover April. Vi åpner opp alle våre sentere igjen fra mandag 15. juni, slik at medlemskapene løper som normalt igjen fra Juni mnd. 

 

PS: På grunn av stor pågang og mange permitteringer, er vi i denne perioden kun tilgjengelig per mail.
Ved behov finner du kontaktinfo til ditt lokale senter på: https://www.feel24.no/sentre/

 

Dersom du som medlem har muligheten til å støtte opp og opprettholde ditt lokale treningstilbud i denne krisesituasjonen, setter vi ekstremt stor pris på dette og takker så mye for din støtte!

 

Vi skal til gjengjeld benytte denne perioden til å overhale, vedlikeholde, rengjøre og oppgradere sentrene, slik at du får nettopp det treningstilbudet du fortjener å komme tilbake til!

 

Til slutt vil vi takke alle våre medlemmer for at dere har vært med oss å skape et solid Nord-Norsk kvalitetsprodukt innenfor trening og helse de siste årene. Uten dere hadde dette ikke vært mulig. Vi gleder oss veldig til å få åpne som normalt igjen, og se deg tilbake på trening hos oss! 

 

Vennlig hilsen, 

 

Feel24 – Ditt lokale treningssenter