Om feel24

Åpent 24 timer i døgnet, hele året*

Fra 349,- pr. mnd*

Tilgang på alle sentere

Ingen bindingstid

Feel24 er Norges nyeste treningssenterkjede

Feel24 er Norges nyeste kjede av treningssentre. Vi har skapt et treningskonsept basert på medlemmenes ønsker og vilkår!

Feel24 passer for alle uansett alder, fasong eller bakgrunn. Vi har et lavterskel treningskonsept, som sørger for at du skal føle deg trygg og komfortabel når du trener hos oss.

Vi har en fast lav pris for alle våre medlemmer. Du får samtidig friheten av å slippe å binde deg i en lengre periode, da vi ikke har bindingstid på medlemskapet, og kun 1 mnd. oppsigelsestid.

Mindre planlegging i hverdagen og du slipper å måtte forholde deg til åpningstider da våre sentre har åpent 24/7*, hele året, slik at du kan trene akkurat når det passer deg!

Uansett hvilket senter du er medlem på, har du tilgang på alle våre avdelinger i hele kjeden.

Ønsker du starthjelp til treningen, eller et skreddersydd treningsopplegg tilpasset dine mål og med utgangspunkt i dine forutsetninger, har vi sertifiserte personlig trenere som står klar til å nå dine mål!

Sentrene våre er delt inn i ulike soner, og med god kapasitet, slik at treningen skal være mest mulig behagelig for deg. Vi har lyse flotte lokaler, nytt og variert treningsutstyr, og lav bakgrunnsmusikk for en behagelig treningsøkt.

Aldersgrensen på sentrene våre er 16 år. Innmelding må utføres og godkjennes med en foresatt.

*Nordkjosbotn og Tromsø Fagereng har ikke døgnåpent, se senterside for åpningstider

 

Har du lyst å bli en del av Feel24-familien?