Anne-Lise Andersen
anne-lise@feel24.no

Anne-Lise er utdannet personlig trener (AFPT), ernæringsterapeut med urteterapi, NLP master practitioner, gruppetreningsinstruktør, sykkelinstruktør, hjelpepleier, massør og i grunnmedisin. Hun har en rekke ulike kurs og sertifiseringer innen ulike treningsformer.

Med sin kompetanse og erfaring innenfor coaching er Anne-Lise svært god på relasjonsbygging som er viktig for et godt samarbeid med kundene. Hun er grundig i sitt arbeid og i veiledningen av sine kunder. Anne-Lise har gjennom sitt liv vært interessert i fysisk aktivitet og etter hvert ernæring.
Hun er opptatt av å se hele mennesket og tenker helhetlig i sitt møte med sine kunder og elsker å inspirere andre til å oppdage gleden ved å ha en kropp som er i balanse både fysisk og mentalt.

Hun kan hjelpe deg med vektendring, styrketrening med ulike ønsker og mål, blodsukkerstabilisering, mage/tarm- og muskel og skjelettplager, stress, atopiker, energi, livsstilsykdommer og hormonrelaterte plager.

Med sin positive tilstedeværelse og sine personlige egenskaper sier kundene at Anne-Lise er behagelig, trygg og dyktig og at hun er god i sitt arbeid med kundene.

 

Kompetanseområder:

-Trening for økt muskelvekst og styrke
-Ernæring/Kostholdsveiledning
-Coaching
-Livsstilsendring
-Utholdenhet- og hurtighetstrening
-Vektendring

Bakgrunn/utdanning:

-Personlig Trener, AFPT
-Ernæringsterapeut med urteterapi
-Grunnmedisin (Tunmed)
-Massør, AFPT
-HLR
-TRX Kurs
-Gruppetreningsinstruktør, NIH
-Sykkelinstruktør, NIH
-Treningsveileder, NIH
-Kurs i LØFT med NLP
-NLP Kosthold og trening
-NLP Master Practitioner

Bruk kontaktskjemaet for
å booke din personlige trener