William Kristiansen
william@feel24.no

William har lang erfaring med både idrett og styrketrening. Han har drevet med idrett siden han var liten, og styrketrening i nærmere 8 år. Han har alltid vært interessert i ulike former for trening, men siste årene er det styrketrening som virkelig har fanget interessen hans. Derfor bestemte han seg for å studere fysioterapi. William fant fort ut at han brenner for å skape en positiv endring i andres hverdag gjennom trening, og bestemte seg derfor for å også ta en utdannelse innenfor Personlig trening.

Han har en stor lidenskap for at kundene skal ha en god opplevelse knyttet til trening. Ett av Williams mål som PT er at trening alltid skal være et lavterskeltilbud. Det vil si at om du har lite eller mye treningserfaring, om du ønsker kostholdsveiledning, teknikktrening, coaching eller rett og slett å komme deg i bedre form, så vil William møte deg som kunde der hvor du er og tilby tett oppfølging med god tilrettelegging.

«Målet mitt som PT er at trening skal være en god opplevelse, ikke en påkjenning, og sammen skal vi samarbeide om å oppnå dine mål!»

Kompetanseområder:

-Trening for økt muskelvekst og styrke
-Kostholdsveiledning
-Opptrening og forebygging av muskel- og skjelettplager
-Livsstilsendring
-Utholdenhet- og hurtighetstrening
-Vektendring

Bakgrunn/utdanning:

-Personlig Trener, AFPT (pågår)
-Bachelor I fysioterapi (Turnusfysioterapeut)
-Tidligere aktiv fotballspiller
-Lang egenerfaring med styrketrening og vekttrening

Bruk kontaktskjemaet for
å booke din personlige trener