William Kristiansen
william@feel24.no

Kunne du tenkt deg å kommet i gang med en bedre og sunnere livsstil? Eller ønsker du rett og slett å ta treningen til et nytt nivå? Da er William treneren for deg!

Når det kommer til trening, kosthold og hvordan man kan oppnå resultater, så sitter William med mye kunnskap og erfaring. Han er utdannet Fysioterapeut, Personlig Trener, Online Coach og Kostholdsveileder, samt jobber som Senterleder i Sandnessjøen. Han har jobbet med mennesker i alle aldre, med ulike mål og forutsetninger. Dette gjør at William kan hjelpe deg å tilpasse både trening og kosthold slik at det er skreddersydd dine behov.

Utover dette har William stor lidenskap for at trening skal være mestringsfylt, en positiv opplevelse og det skal alltid kunne være et lavterskeltilbud. Han har stort fokus på treningsglede hos sine kunder, og legger opp til et tett samarbeid for at du skal oppnå dine mål. Det vil si at uansett om du har lang erfaring, aldri vært inne på et treningssenter eller en plass i midten, så kan William hjelpe deg slik at du lykkes og når dine mål!

Ønsker du å forbedre helsa di, komme i bedre form, gå ned i vekt, opp i vekt, bygge muskler eller miste fettprosent – ta kontakt! William gleder seg til å høre fra deg som ønsker en ny og bedre hverdag!

«Vi har bare en kropp, og den skal vare livet ut! Derfor ønsker jeg å hjelpe deg uavhengig av dine mål og forutsetninger»

Kompetanseområder:

-Trening for økt muskelvekst og styrke
-Kostholdsveiledning
-Opptrening og forebygging av muskel- og skjelettplager
-Livsstilsendring
-Utholdenhet- og hurtighetstrening
-Vektendring

Bakgrunn/utdanning:

-Personlig Trener, AFPT
-Autorisert fysioterapeut
-Tidligere aktiv fotballspiller
-Lang egenerfaring med styrketrening og vekttrening

Bruk kontaktskjemaet for
å booke din personlige trener