PT – Tromsø Håpet

Mia Helmersen

E-post: mia@feel24.no

Mia er ei aktiv og allsidig jente med godt humør. Hun har fokus på god helse og at trening skal være noe positivt som kunden gleder seg til.

For Mia er det viktig at du som kunde opplever mestring og holder motivasjonen oppe for videre trening.

Mia er glad i friluftsliv og liker å trene variert. Topptur på ski, hundekjøring og terrengsykling er der hun trives aller best, men hun trives også innendørs med alt fra tung styrketrening til intensiv sirkeltrening.

 

Sammen er vi sterkere!

Kompetanseområder:
– Utholdenhetstrening
– Muskulær utholdenhet
– Hypertrofi (Muskelvekst)
– Maksimal styrke
– Terrengsykling

Bakgrunn/utdanning:
– Personlig trener nivå 3 og 4, Active Education
– Personlig trener nivå 5, helse og ernæring coach, Active Education (pågår)
– Aktiv syklist i mange år
– Trenerbakgrunn fra sykling og spinning
– Treningserfaring gjennom over 10 år

 

Bruk skjemaet for å kontakte Mia

Simon Laugsand

E-post: simon@feel24.no

Jeg har alltid vært en outsider, og etter å ha studert ernæring og personlig trening på universitet, hadde jeg lyst til å hjelpe andre med den samme følelsen.

Gjennom personlig oppfølging, tilpasning, og veiledning har jeg hjulpet 100vis av kunder oppnå sine treningsmål. Jeg tar ære i at alle jeg trener med skal få den gode følelsen som kommer etter å ha nådd sitt mål, enten det er å gå ned i vekt, bli sterkere, raskere, eller bli kvitt sine smerter.

Hvis du føler at du kun trenger litt veiledning for å komme ordentlig i gang, eller for å ta det siste steget, gir jeg deg gjerne tips og råd.

Hvis du ikke finner meg i studio eller på pt-kontoret, kan du sende meg en melding på tlf: 913 66 243 eller via kontaktskjema under.

 

Kompetanseområder:
– Vektnedgang
– Kosthold og ernæring
– Utholdenhet
– Treningsplanlegging

Bakgrunn/utdanning:
– Personlig trener, Høgskolen i Nesna
– Ernæringsfysiologi, Universitetet i Tromsø
– Jobbet som PT i 6 år

 

Bruk skjemaet for å kontakte Simon

Sondre Laugsand

E-post: sondre@feel24.no

Vi er veldig fornøyd med å ha Sondre med på laget, da han har store kunnskaper innenfor kosthold og trening. Han har drevet aktivt med styrketrening i 7 år og spiller fotball på landsbasis for FK Senja. Han studerer Sportsvitenskap ved Universitetet i Tromsø, og er godt på vei mot sin mastergrad. Noe som gir han en stor faglig tyngde. Sondre er flink å legge til rette for trening i en hektisk hverdag, slik at man alltid får mest ut av tiden man er på gymmen.

Jeg er flink til å lage det mest effektive treningsprogrammet for hvert enkelt individ. Selv tar jeg stor ære i arbeidet jeg gjør, og sørger for at kundene når målene de setter i begynnelsen av en treningsperiode. Om det er vektnedgang, økning i muskelmasse, bli sterkere, raskere eller bli kvitt smerter skal kunden være fornøyd med resultatet.  Skulle du trenge veiledning for å komme i gang med treningen, eller for å komme et steg lengre i treningen, kommer jeg gjerne med tips og råd.

Du finner meg i studio, på tlf: 41648327 eller mail sondre@feel24.no.

 

Kompetanseområder:

  • Vektnedgang
  • Kosthold
  • Treningsplanlegging
  • Utholdenhet

Bakgrunn/utdanning:

  • Sports Science v/UiT Norges Arktiske Universitet
  • Profesjonell fotballspiller/ FK Senja
  • Utdannet ved Norges Toppidrettsgymnas/ avdeling Tromsø

 

Bruk skjemaet for å kontakte Sondre