PT – SVOLVÆR

Renate Opsahl Schei

Renate er utdannet personlig trener og sykepleier. Hennes interesse for trening startet tidlig og hun har en varierende aktiv bakgrun.

Hun er opptatt av å se mennesket i et helhetlig perspektiv der fysiske og psykiske aspekter henger sammen. Like viktig synes hun det er å tenke på hva du spiser og hvor mye du spiser for å opprettholde en god helse. Som sykepleier har Renate i flere år jobbet med mennesker med livsrelaterte sykdommer som fedme, diabetes og hjerte/kar sykdommer. Etter å ha sett denne siden av helsesituasjonen til mange mennesker bestemte hun seg for at løsningen i et langsiktig perspektiv er å arbeide med forebyggende helsearbeid. Derfor utdannet hun seg til personlig trener i Göteborg hos Nordic Academy of Sweden i 2015. Hun har arbeidet som PT i 5 år.

Som personlig trener fokuserer Renate på en sterk kjernefysikk og god balanse som et viktig utgangspunkt for alle sine kunder. Hun vet at hver kunde er unik og forsøker alltid å møte sine kunder på deres nivå. Renate kan hjelpe deg med å utvikle bevegelighet, balanse, kondisjon og styrke, samt finne glede og balanse i treningen. Hun ble mamma i 2016 og 2019 og har selv erfaring med trening under og etter graviditet. Målet er alltid at treningen skal gi resultater og en følelse av bedre helse.

Om du synes dette høres bra ut så ta kontakt med meg på tlf: 90618427 eller mail: Renate@feel24.no.

Ser fram til å få deg som kunde!

 

Kompetanseområder:
– Trening for økt styrke og muskelvekst
– Vektreduksjon/vektøkning
– Utholdenhet
– Løping
– Alternativ trening

Bakgrunn/utdanning:
–  Personlig trener, Nordic Academy of Sweden.
–  Bachelor i sykepleie
–  Lang treningserfaring. Håndball, dans, klatring, toppturer, løping, pilates og styrketrening er noe av det hun har holdt på med.

 

Bruk skjemaet for å kontakte Renate

Julia Hansen

Julia er utdannet personlig trener og studerer til å bli grunnskolelærer, med kroppsøving som en viktig del av studiet.

Hun er lidenskapelig opptatt av trening og helse, og har drevet med styrketrening i flere år. Hun brenner spesielt for styrketrening med frivekter og baseøvelser, og hjelper deg gjerne med teknikktrening.

For Julia er det viktig at du som kunde føler mestring og glede både under og etter treningen. Hun tror at alle kan finne aktiviteter de liker og synes er gøy!

Kompetanseområder:

– Muskelbygging/hypertrofi
– Maksimal styrke
– Grunnleggende utholdenhetstrening
– Mobilitet

Bakgrunn/utdanning:

– Personlig trener, Safe Education
– Master grunnskolelærer/kroppsøving (pågående)
– Kostholdsveileder (pågående)
– Mye erfaring rundt opptrening av meniskskader/operasjon

Bruk skjemaet for å kontakte Julia

Elisabeth Petrini

Info kommer

Kompetanseområder:

Info kommer

Bakgrunn/utdanning:

Info kommer

Bruk skjemaet for å kontakte Elisabeth